MQ

För kunden MQ har Baked levererat musik i flera olika kanaler och projekt. Alltifrån rent butiksmusik-arbete till kompilationer och skräddarsydda artistprojekt.

MQ Butiksmusik

Sedan 2007 har vi arbetat med MQ’s butiksmusik och kurerat det ljudande innehållet i butikerna. Genom ett långsiktigt medvetet musikarbete har vi arbetat med att stärka både MQ’s varumärke, och skapa en inspirerande butiksmiljö. Musiken har också fungerat förstärkande i butikskampanjer.

MQ julkampanj – “Give a little bit”

Förhandling och kontakt med artister, skivbolag och förlag. Målet och resultatet var att lansera en singel som såldes till förmån för Röda Korset. Låten var Supertramps hit Give a little bit, vilken nyinspelades och sjöngs in av bla Nina Person, Darin, Wille Crawford, Dogge, Marie Serneholt mfl.

MQ – Fashion Route 501

MQ och Levis satsade och genomförde en relanseringsturné av modellen 501. Vad man ville åstadkomma var att driva medvetna kunder till butikerna och få utrymme i medierna. Rock n roll på ett modernt sätt. Som kommunikationsbärare skapade vi ett band och döpte det till Nefer Nefer. Denna trio paketerades, stylades och marknadsfördes som ett nybildat band vilket gjorde sin lanseringsturné i MQ:s buitker. Under kvällarna fanns Levis och övriga partners representanter på plats. Det blev 16 välfyllda konserter och intresset för Nefer Nefer plockades upp i diverse media. Det resulterade bland annat i ett tv-framträdande i programmet Studio Virtanen i TV8.

bildjeans

 

• 2014/02/12

Comments are closed.